Εννοείται ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι διαφήμιση, αλλά θεωρούμε ότι αξίζει μια αναφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Δίνει εργαλεία αξίας συνολικά 1300 δολαρίων εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

aomei

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω Giveaway της AOMEI θα βρεις εξαιρετικά εργαλεία backup, όπως το AOMEI Backupper Pro, αλλά και εργαλεία από άλλες εταιρείες, εργαλεία για το smartphone, video editors, password managers και πραγματικά έστω και ένα από όλα θα σου φανεί χρήσιμο.

Η Inalan ανακοινώνει επισήμως το rebranding της και τη νέα εποχή που σηματοδοτεί

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στη σελίδα του giveaway και να πατήσεις το Get it Now. Στα δίνει για ένα χρόνο, αλλά πάλι μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναδώσει. Μέχρι 27.12 αναφέρει ότι θα ισχύει η προσφορά. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να δεις αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάποια από αυτά εντελώς free, από το να αναγκάζεσαι να τα πληρώσεις.

Η σελίδα του Giveaway είναι διαθέσιμη εδώ 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.