Το Techmaniacs.gr δεν διαβάζεται μόνο από έμπειρους χρήστες και όσους είναι εμποτισμένοι με το μικρόβιο του smartphone (και ιδίως το τεχνικό κομμάτι), αλλά και από πιο αρχάριους χρήστες προκειμένου να ενημερωθούν για το smartphone τους. Και για αυτόν τον σκοπό γράφουμε και τέτοια άρθρα.

Όταν κάνει το ντεμπούτο της μια νέα έκδοση του Android, και ποιος δεν θέλει αυτή να καταφθάσει στο smartphone του αμέσως. Ωστόσο αυτό το γνωρίζουν κάποιοι επιτήδειοι στο Google Play Store. Αν κάνεις μια αναζήτηση update to Android, αποκαλύπτει πλήθος εφαρμογών που σου υπόσχονται ακριβώς αυτό το πράγμα, μόνο που δεν το κάνουν.

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν υπόσχονται καν updates στο Android Q, πολλές φθάνουν μέχρι τα O και P. Είτε δηλαδή έχουν σαν στόχο χρήστες που δεν το χουν με την τεχνολογία, είτε άκουσαν από φίλους να μιλάνε για αυτά τα υπέροχα features στο Android Pie. Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε από τα screenshots, ορισμένες εφαρμογές έχουν και το Early Access θέλοντας να παραπλανήσουν τους χρήστες να πιστέψουν ότι αποκτούν πρώιμα πρόσβαση στην επόμενη έκδοση του Android.

Προφανώς, δεν πρέπει να εγκαθιστάς τέτοιες εφαρμογές. Στη καλύτερη περίπτωση θα σου δείξουν μερικές διαφημίσεις, στη χειρότερη θα προβούν στην εισαγωγή επιβλαβούς κώδικα. Τα Android updates χρειάζονται χρόνο μέχρι να καταφθάσουν στις Android συσκευές σου. Και σίγουρα η ενημέρωση δεν γίνεται μέσα από τέτοιες εφαρμογές. Μην εμπιστεύεσαι τέτοιες εφαρμογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.