Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ίσως θα θελήσεις να χρησιμοποιήσεις μια ανοικτού κώδικα εφαρμογή, με τον κυριότερο να είναι το γεγονός o κώδικας είναι ανοιχτός, από την άποψη ότι ο καθένας (με κάποιες γνώσεις προγραμματισμού), μπορεί να τον μελετήσει και να δει ακριβώς τι κάνει κάποιο app. Και αν ψάχνεις μια τέτοια εφαρμογή που θα αντικαταστήσει το Gmail σου, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτήν την εφαρμογή που προτείνει το androidpolice.

Το FairMail είναι ένα email app που έχει δημιουργηθεί από τον Marcel Bokhorst, τον developer του NetGuard firewall. Υποστηρίζει απεριόριστους synced λογαριασμούς, ένα ενοποιημένο inbox, conversation threading  και πολλά περισσότερα. Λειτουργεί παρόμοια με το Gmail, με swipe προς τα αριστερά να σου επιτρέπει το archiving ενός μηνύματος.

Υπάρχουν και ορισμένα καλά χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας. Εκ προεπιλογής, όλα τα μηνύματα ανοίγουν σε safe view, κάτι που αφαιρεί τα scripts, τις εξωτερικές φωτογραφίες και άλλα στοιχεία που συμβάλλουν στο tracking. Φυσικά, δεν έχει διαφημίσεις ή analytics. Υπάρχει μάλιστα και μια επί πληρωμή έκδοση με πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το βρίσκεις εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.