Ο αγαπητός Evan Blass έδωσε στη δημοσιότητα μερικά press renders του Asus ROG Phone 3, πακέτο με μία press photo του επερχόμενου gaming smartphone. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Πραγματικά οι διαφορές ανάμεσα στο Asus ROG Phone 3 και το Asus ROG Phone 2 είναι ελάχιστες, όσον αφορά το design. Έχουμε το ίδιο μεγάλο forehead και το αντίστοιχα πλατύ chin. Πάνω και κάτω από την οθόνη υπάρχουν τα φαρδιά ηχεία και η selfie παραμένει μία στη δεξιά μεριά του πάνω bezel. Τα κουμπιά είναι όλα στη δεξιά πλευρά και οι θύρες στην κάτω μεριά.

Η πλάτη του Asus ROG Phone 3 είναι σχεδόν ίδια με του προκατόχου του, έχει ένα πολύγωνο οριζόντιο module, στο οποίο υπάρχουν τρεις κάμερες αντί για δύο, και δίπλα δύο LED flash με πολύγωνο σχήμα. Στο κέντρο έχουμε ένα RGB στο σχήμα του λογότυπου της ROG, και στη δεξιά μεριά ένα “τρίγωνο” που περιλαμβάνει τις γρίλιες ψύξης.

Όπως βλέπουμε, η εταιρεία με το Asus ROG Phone 3 λειτούργησε λίγο εκ του ασφαλούς, μικρές τροποποιήσεις, για να είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει τουλάχιστον στους οπαδούς της ROG.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.