Πρόσφατα, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Allen Pan μας είχε παρουσιάσει ένα Lightsaber του οποίου η κατασκευή θύμιζε φλογοβόλο. Τώρα, την σειρά του στην ουρά των επικινδύνων αυτοσχέδιων Lightsaber ήρθε να πάρει ο Styropyro.

O Styropyro είναι γνωστός youtuber, το πάθος του οποίου είναι τα lasers. Φυσικό λοιπόν να δοκιμάσει την τύχη του, φτιάχνοντας ένα Lightsaber… γιατί όλα τα gadgets μπορούν να βελτιωθούν με την προσθήκη ακτίνων ενισχυμένου φωτός!!!

DIY-Homemade-40W-LASER-SHOTGUN lightsaber

To φωτόσπαθο φτιάχτηκε με ένα “πειραγμένο” 7W laser, το οποίο όχι μόνο μπορεί να κόψει ότι έπιπλο έχετε στο σπίτι σας στα 2, αλλά και να σας τυφλώσει αν δεν χρησιμοποιήσετε ειδικά γυαλιά κατά την… χρήση!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c__TcJAge6Y&w=560&h=315]

Αν δεν σας ενθουσιάζει, ή έστω τρομάζει η ιδέα του συνδυασμού ενός όπλου με δυνατά lasers, τότε ρίξτε μια ματιά στο Youtube του Styropyro. Πρόσφατα μάλιστα μας υποσχέθηκε ένα laser bazooka με πολλαπλά 40W lasers…

Να κάποιος που ίσως να μην θέλατε για γείτονα!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.