Η Xiaomi έχει διάφορα apps που χρησιμοποιούν οι κάτοχοι των προϊόντων της για να ελέγχουν τις συσκευές τους και να βλέπουν τα δεδομένα που μαζεύουν. Ας πούμε τα βήματα που μετράνε οι fitness trackers ή ο καρδιακός ρυθμός εμφανίζονται στο Mi Health app.

Αυτή η εφαρμογή έχει πολλές λειτουργίες και το XDA Developers ανακάλυψε ότι πλέον μετράει και τον καρδιακό ρυθμό χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού. Η ιστοσελίδα βρήκε το χαρακτηριστικό στην έκδοση 2.7.4.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Mi Health app της Xiaomi πρέπει απλά να ανοίξεις το flash, να ακουμπήσεις το δάχτυλο στην κάμερα, και να περιμένεις μέχρι η μπάρα να φτάσει στο 100%. Μόλις το app εμφανίσει τον καρδιακό ρυθμό διαλέγεις σε τη φάση είσαι, χαλαρώνεις, απλά κάθεσαι, ή πριν κάνεις τη μέτρηση γυμναζόσουν;

Το Mi Health μαζεύει τα στοιχεία και επιτρέπει να παρακολουθείς πώς τα πάει η καρδιά σου. Προφανώς δεν είναι όπως τα ακριβά fitness tracker ή smartwatch που παρακολουθούν 24/7 την καρδιά σου και σε ειδοποιούν όταν κάτι πάει στραβά, αλλά σίγουρα είναι καλή λύση για όποιον δεν έχει wearable.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.