Το DxOMark δοκίμασε όλα τα iPhone 12, αλλά δημοσιεύει τις αναφορές σταδιακά. Ξεκίνησε με το 12 Pro που πήρε 128 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και συνέχισε με το 12 Pro Max που με 130 πόντους βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Τώρα αποκάλυψε το score του απλού μοντέλου που με 122 πόντους μπαίνει στην 13η θέση μαζί με το Honor V30 Pro που έχει βαθμολογηθεί βάσει του παλιού πρωτοκόλλου. To iPhone 12 πήρε στη φωτογραφία 132, στο βίντεο 112, και στο zoom 41, με το DxOMark να λέει ότι έχει pro-level βίντεο και φυσιολογικό zoom.

Το smartphone έχει ακριβή χρώματα σε εσωτερικούς χώρους, ακριβή έκθεση, και ακριβές autofocus. Οι λεπτομέρειες είναι καλές σε οποιεσδήποτε συνθήκες, το δυναμικό εύρος στα βίντεο είναι ευρύ, τα χρώματα και οι τόνοι του δέρματος αποδίδονται καλά στα βίντεο, και το stabilization είναι αποτελεσματικό ακόμα και στο περπάτημα.

Στα αρνητικά έχουμε το περιορισμένο δυναμικό εύρος, την ισορροπία λευκού σε εξωτερικούς χώρους, το noise που είναι έντονο ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, οι λεπτομέρειες στο zoom είναι μειωμένες, και οι λεπτομέρειες στη λήψη βίντεο σε χαμηλό φωτισμό είναι ικανοποιητικές.

iphone 12 dxomark

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.