Το επί πληρωμή σύστημα πιστοποίησης του Facebook και του Instagram κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ. Ο λόγος για το σύστημα Meta Verified που σου δίνει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως ένα μπλε σήμα, προστασία έναντι λογαριασμών που προσποιούνται εσένα και άμεση πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη. Η τιμή στα 11.99 δολάρια και 14.99 δολάρια το μήνα στις φορητές συσκευές.

Ωστόσο, η αμερικανική έκδοση του συστήματος Meta verified δεν θα αυξήσει την ορατότητα των posts και την απήχηση όπως συμβαίνει με την έκδοση του συστήματος για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το Facebook από την μεριά του επισημαίνει ότι χρειάζεται να λάβουν περισσότερο feedback πριν αποφασίσουν να το διαθέσουν και εκτός Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Εκτός από την πληρωμή του εν λόγου ποσού για να είναι επιβεβαιωμένος ο λογαριασμός σου χρειάζεται να εισάγεις μια φωτογραφία της ταυτότητας, να έχεις ενεργοποιημένο το σύστημα two factor authentication, ενώ δεν θα μπορείς να αλλάξεις το username, το όνομα του προφίλ, την ημερομηνία γέννησης ή την φωτογραφία εκτός και αν ακολουθήσεις ξανά την διαδικασία επιβεβαίωσης. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει το ντεμπούτο του και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.