Μετά την κυκλοφορία του iOS 15.4.1 στις 31 Μαρτίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 15.4, την προηγούμενη διαθέσιμη έκδοση του iOS που κυκλοφόρησε νωρίτερα τον Μάρτιο. Καθώς το iOS 15.4 δεν υπογράφεται πλέον, δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση σε αυτήν την έκδοση του iOS αφού εγκαταστήσετε το iOS 15.4.1.

Η Apple σταματά συνήθως να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις ενημερώσεων λογισμικού μετά την κυκλοφορία νέων εκδόσεων, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες να διατηρούν ενημερωμένα τα λειτουργικά τους συστήματα και να εμποδίζει το jailbreak, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο ότι το iOS 15.4 δεν υπογράφεται πλέον.

Το iOS 15.4 ήταν μια σημαντική ενημέρωση που περιείχε υποστήριξη για το ξεκλείδωμα ενός iPhone ενώ φοράτε μάσκα, νέους χαρακτήρες emoji, Universal Control στο iPad, και πολλά άλλα.

Το iOS 15.4.1 πρόσθεσε μια επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας στο iPhone, αλλά το πιο σημαντικό, αντιμετώπισε το πρόβλημα AppleAVD που θα μπορούσε να επιτρέψει σε μια εφαρμογή να εκτελεί αυθαίρετο κώδικα με δικαιώματα πυρήνα.

Η Apple είπε ότι αυτό το exploit μπορεί να έχει γίνει ενεργή εκμετάλλευση, επομένως είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε τη συσκευή σας στο iOS 15.4.1 εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.