Η Meta θα λανσάρει σύντομα τον ανταγωνιστή του Twitter, το Threads στις 6 Ιουλίου και ήδη έχουν ανέβει οι σχετικές εφαρμογές στο App Store και στο Google Play Store. Μάλιστα υπάρχει και μια σελίδα για την υπηρεσία την οποία μπορείς να δεις εδώ. Οι εφαρμογές δεν είναι ακόμη διαθέσιμες.

Όπως όλοι καταλάβαμε πρόκειται για τον ανταγωνιστή του Twitter από το Facebook και όπως δείχνουν και τα screenshots, οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram με όλες τις πληροφορίες να μεταβιβάζονται στη πλατφόρμα, όπως το username, οι followers και άλλα στοιχεία.

Τα posts θα έχουν τη δυνατότητα για like, comment, repost και share και θα προσφέρουν threads για καλύτερη αλληλεπίδραση. Θα μπορούν παράλληλα όσοι το επιθυμούν να προσθέσουν φωτογραφίες στα posts τους.

Realme GT Neo 6: Το επόμενο μικρό τέρας της Realme αποκαλύπτεται (φωτογραφία)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.