Το Meizu Zero είναι εδώ, το πρώτο τηλέφωνο σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς φυσικά πλήκτρα, οπή για ηχείο και ακόμη χωρίς ένα USB port για την ενσύρματη φόρτιση. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιεί touch capacitive panels στο πλάι του, ως αντικαταστάτες των συμβατικών πλήκτρων αύξησης της έντασης και ενεργοποιήσης/απενεργοποίησης της συσκευής. Είναι κάτι παρόμοιο που η HTC έκανε με το U12+.

Ως ηχείο, η Meizu χρησιμοποιεί την οθόνη ενώ για την φόρτισή του, επιστρατεύεται μόνο η ασύρματη φόρτιση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Meizu ανέπτυξε τεχνολογία 18W, κάτι που το καθιστά, ως το πιο γρήγορο τηλέφωνο ασύρματης φόρτισης, ενώ η μεταφορά των δεδομένων γίνεται μόνο μέσω Wi-Fi και δικτύων κινητής. Στο μπροστινό μέρος, το Meizu Zero περιλαμβάνει μια οθόνη 5.99 ιντσών AMOLED με σαρωτή εντός οθόνης και 20MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν δυο κάμερες, μια των 12MP και μια των 20MP, με φακούς Sony IMX 380 και IMX 350 AI sensors. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον Snapdragon 845. Προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί η τιμή του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.