Μια νέα διαρροή που δείχνει τα σχέδια Meizu για τις αναβαθμίσεις των συσκευών της σε Android Lollipop εμφανίστηκε σήμερα. Και αυτά σίγουρα είναι καλά νέα, αν έχετε στην κατοχή σας μια από τις συσκευές της εταιρείας.

meizu-flyme-5-updatesΣύμφωνα με αυτή τη διαρροή, η Meizu σχεδιάζει να φέρει την τελευταία έκδοση του Android σε τουλάχιστον πέντε από τις συσκευές της και αυτές είναι το ΜΧ4 Pro, το MX4, το MX3, το ΜΧ2, αλλά και τα οικονομικά Μ1 και M1 Note. Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτούμε πως το ΜΧ2 κυκλοφόρησε το 2012.

Έτσι, το ΜΧ4 Pro και το ΜΧ4 θα αναβαθμιστούν σε Lollipop περίπου στις 28 Απριλίου, το MX3 και το ΜΧ2  μέσα στον Μάιο, ενώ οι ιδιοκτήτες των Μ1 θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.

meizu_mx4Προφανώς το πρόγραμμα αυτό δεν είναι επίσημο, οπότε τα πράγματα ίσως να αλλάξουν. Από τη μια πλευρά, είναι καλό που θα δούμε συσκευή του 2012 να αναβαθμίζεται επίσημα στην τελευταία έκδοση του Android, αλλά από την άλλη, μέχρι τον Ιούνιο το Lollipop θα έχει ήδη κλείσει περίπου 8 μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.