Το Meizu Pro 6s μπορεί να ανακοινώθηκε πριν δύο εβδομάδες, όμως είναι τόσο μικρές οι διαφορές του με το 6 Pro, που η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Meizu 7 Pro, μέχρι το τέλος του έτους.

Η διαρροή περιλαμβάνει την παρουσίαση που θα κάνει η εταιρία, πράγμα που μας δίνει πολλές πληροφορίες για την συσκευή. Όλα δείχνουν πως η συνεργασία την Meizu με την Samsung τελείωσε, με την κινέζικη εταιρία να στρέφεται προς την Huawei για το chipset της συσκευής, αφού βλέπουμε να έχει στο εσωτερικό της τον πανίσχυρο Kirin 960. Το εν λόγω chip είναι και το πρώτο που διαθέτει πυρήνες Cortex-A73 και την Mali-G71 GPU, με ενεργοποιημένο το Vulkan API.

Η συσκευή ακολουθεί την μόδα και έχει 6GB RAM, πράγμα που μας αρέσει ιδιαίτερα. Στο θέμα της κάμερας θα βρούμε τον αισθητήρα της Sony ΙΜΧ386 στα 12MP, που είναι και ο ίδιος που είδαμε στο Meizu Pro 6s.

Το περίεργο είναι το όνομα Sonavation στα πλαϊνά της συσκευής, που δείχνει πως θα έχουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους, κάτω από το γυαλί της οθόνης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από αναφορά σε slide της παρουσίασης.

Αν είχατε σκοπό να αγοράσετε το Meizu Pro 6s, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, όπου και ανακοινώνεται το Meizu Pro 7!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.