Το Meizu MX5 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι όταν δεν θα έρθει μόνο του, αλλά μαζί με το Meizu MX5 Pro. Το MX5 Pro, θα διαθέτει οθόνη QHD στις 6 ίντσες και ο επεξεργαστής του θα είναι κατασκευασμένος από την Samsung. Σήμερα, διέρρευσαν δύο φωτογραφίες και δείχνουν το πίσω μέρος του, το οποίο φαίνεται διαφορετικό από την απλή έκδοση του, καθώς είναι από επίπεδο γυαλί και όχι από κεκλιμένο πλαστικό.

This slideshow requires JavaScript.

Η 6 ιντσών οθόνη του, που φημολογείται ότι θα είναι QHD, υπάρχει πιθανότητα να έχει ανάλυση 15360×2560 σαν το MX4 Pro, που είναι λίγο ασυνήθιστη καθώς έχει αναλογία 15:9. Ακόμη, το chipset που θα φοράει, λέγεται πως θα είναι αυτό που χρησιμοποιεί και το Galaxy S6, δηλαδή ο Exynos 7420, ενώ το απλό MX5 θα έρθει με έναν οκταπύρηνο MediaTek (πιθανότατα τον νέο Helio X10). Το MediaTek MX5 Pro αναμένεται να έρθει με περισσότερη μνήμη RAM επίσης και συγκεκριμένα με 4GB, από τα 3GB του MX5.

Η κάμερα φαίνεται να είναι ίδια, στα 20.7MP/2160P όπως δηλαδή και τα προηγούμενα μοντέλα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Meizu MX5 Pro θα πρέπει να είναι κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ