Η Meizu έχει στα σχέδια της την κυκλοφορία ενός smartphone με κυρτή οθόνη στο μέλλον. Αυτό αποκαλύφθηκε από τον CEO της εταιρείας Bai Yongxiang, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης τύπου μετά την κυκλοφορία του Meizu ΜΧ6.

meizu-pro-7-curved
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια συσκευή την οποία ήδη ονομάζουν κάποιες φήμες Meizu Pro 7 λέγεται ότι θα έρθει με κυρτή οθόνη.

Τόσο ο Both Yongxiang όσο και ο VP της εταιρείας Li Nan, ήταν παρόντες στην συνάντηση, όπου συζήτησαν τα μελλοντικά σχέδια της Meizu, ενώ διέψευσαν τις φήμες ότι η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα Notebook PC. Επιπλέον, όταν ρωτήθηκαν αν ετοιμάζουν κάποιο smartwatch/wearable, δεν είπαν ξεκάθαρα όχι.

Επιστρέφοντας στα smartphones, ο Yongxiang δήλωσε ότι αναμένει το ΜΧ6 να ξεπεράσει εύκολα τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Redmi Pro: Θα παρουσιαστεί στις 27 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΗ Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Tab S3 αυτόν τον Σεπτέμβριο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ