Μπορεί η Meizu να ανακοίνωσε το M6S την περασμένη εβδομάδα, όμως τα βλέμματά μας είναι πλέον στο επετειακό τηλέφωνο της εταιρίας, το Meizu 15 Plus. Σύμφωνα με τα τελευταία renders η συσκευή θα έχει πολύ μικρά bezels στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές, ενώ η τέταρτη πλευρά έχει ελαφρώς πιο παχύ bezel, ώστε να φιλοξενήσει την κάμερα και τους αισθητήρες.

Η διαρροή επίσης αναφέρει πως η νέα ναυαρχίδα της Meizu θα έχει στο εσωτερικό της τον Snapdragon 845 ή τον Exynos 8895. Η τιμή του θα είναι CNY 3599 (€459).

Τα render του πίσω μέρους της συσκευής δείχνουν πως θα έχει διπλή κάμερα, με ένα δαχτυλίδι από LED flashes και laser AF, ακριβώς από κάτω. Αυτό που δεν βλέπουμε στα renders είναι η θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ίσως το δούμε την μια πλευρά της συσκευής, όπως είδαμε και στο Meizu M6S ή να είναι κάτω από την οθόνη, με αισθητήρα από την Synaptics, όπως αυτόν του Vivo X20 Plus UD.

Υπάρχουν αρκετά που δεν ξέρουμε ακόμα για την συσκευή, όμως σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα κατά το China’s Spring Festival που θα έρθει τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τον Jack Wong, τον ιδρυτή της εταιρίας, η συσκευή θα έρθει για το Spring Festival και θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.