Μπορεί το Google Pixel 7a να είναι mid-range, αλλά χρησιμοποιεί τον Tensor G2 που διαθέτουν τα flagship μοντέλα της σειράς. Ή και όχι. Σύμφωνα με έγκυρη leaker, το chip του Pixel 7a διαφέρει από αυτό των Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Φαίνεται ότι ο Tensor G2 του Pixel 7a διαφέρει ως προς το packaging, από εκείνο των Pixel 7 και 7 Pro. Συγκεκριμένα, το chip του mid-range χρησιμοποιεί IPOP packaging, έναντι του FOPLP-PoP που χρησιμοποιεί το chip των flagship μοντέλων.

Θεωρητικά, με βάση τη leaker και τη Samsung, το IPOP packaging είναι πιο παχύ, μεγαλύτερο, και πιο θερμό από το FOPLP-PoP packaging. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν η διαφορά στο packaging έχει οποιεσδήποτε συνέπειες στην καθημερινή χρήση του Google Pixel 7a.

Οι reviewers που έχουν δοκιμάσει όλα τα μοντέλα της σειράς 7 λένε ότι το Pixel 7a βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, στους περισσότερους τομείς. Όμως, όσον αφορά τα γραφικά παρουσιάζει μειωμένες επιδόσεις από το βασικό μοντέλο.

Αυτό θα μπορούσε να έχει σχέση με το packaging. Ωστόσο η αιτία των μειωμένων επιδόσεων θα μπορούσε να είναι και το περιορισμένο σύστημα ψύξης που διαθέτει το Google Pixel 7a.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.