Η WhatsApp Inc. ανακοίνωσε μερικά νέα χαρακτηριστικά για τη δημοφιλή εφαρμογή συνομιλιών και βιντεοκλήσεων. Αρχικά, το app λαμβάνει animated stickers, κάτι που οι ανταγωνιστικές εφαρμογές έχουν εδώ και αιώνες. Το WhatsApp έχει stickers, απλά δεν είναι animated, που είναι πολύ πιο διασκεδαστικά.

Επίσης, τα προφίλ των χρηστών θα έχουν ένα ξεχωριστό QR code το οποίο μπορεί να σκανάρει οποιοσδήποτε και να προσθέτει άμεσα τον χρήστη στις επαφές του. Μία λειτουργία που επίσης έχουν άλλα apps εδώ και πολύ καιρό.

Βελτιώσεις έχουμε και στις ομαδικές βιντεοκλήσεις. Τώρα, οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να πατάνε το πλαίσιο κάποιου συμμετέχοντα και να μεγεθύνουν την προβολή του βίντεο. Επίσης, σε ομαδικές συνομιλίες που δεν συμμετέχουν πάνω από 8 άτομα, μπορείς να ξεκινήσεις βιντεοκλήση με ένα πάτημα. Οι βιντεοκλήσεις στο WhatsApp υποστηρίζουν μέχρι 8 άτομα, άρα έπιασες το νόημα.

Τέλος, η web έκδοση παίρνει dark mode, αντίστοιχο με αυτό του app, και η KaiOS συσκευές μπορούν πλέον να προβάλουν το Status. Η διάθεση του dark mode στη web έκδοση, των βελτιώσεων στις βιντεοκλήσεις, και του Status στο KaiOS έχει ξεκινήσει ήδη. Ωστόσο, τα animated stickers και τα QR codes θα γίνουν διαθέσιμα κάποια στιγμή τις ερχόμενες εβδομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.