Η Huawei αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει το Smart Office Spring Conference στις 27 Φεβρουαρίου. Λέγεται ότι πρόκειται για ένα σημαντικό launch event από την κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που μπορεί να αφορά νέα smartphones, tablets, laptops, και άλλα έξυπνα προϊόντα.

Η επίσημη αφίσα του teaser δείχνει τέσσερις πλανήτες (ή φεγγάρια) που κάνουν κύκλους γύρω από έναν κεντρικό πλανήτη. Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως κάποια κεντρική συσκευή – όπως ένα smartphone, και προϊόντα όπως φορητοί υπολογιστές, tablet ή ακουστικά να είναι οι άλλοι τέσσερις πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Εκτός από αυτό, θα μπορούσε επίσης να ερμηνευθεί ως το module καμερών ενός επερχόμενου smartphone, καθώς έχουμε δει παρόμοια σχέδια σε smartphones που έχει κυκλοφορήσει η κινέζικη εταιρεία.

Η Huawei δεν έχει αποκαλύψει ακόμα κανένα teaser για κάποιο επερχόμενο smartphone, ωστόσο, αυτή η εκδήλωση ενδέχεται να αφορά την αποκάλυψη συσκευών P50 και Mate 40 που εντοπίστηκαν πρόσφατα στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C με αριθμούς μοντέλου NOH-AN50 και ABR-AL60.

Επίσης, η εταιρεία ενδέχεται να παρουσιάσει το μοντέλο Huawei MatePad 10.4 2022, το οποίο πρόσφατα έλαβε την πιστοποίηση στο MIIT της Κίνας. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το νέο μοντέλο με την κωδική ονομασία BAH4-AL10 θα τρέχει HarmonyOS και θα έχει μπαταρία 7.150 mAh.

Επιπλέον, θα έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 778G που έχουμε δει σε πολλά κινητά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας το 2021. Η προδιαγραφή της οθόνης δεν έχουν αναφερθεί ακόμη, αλλά το MatePad 10.4 αναμένεται να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1200P που είναι στην πραγματικότητα μια 16:10 ανάλυσης 1080P.

Το tablet θα έχει επίσης υποδοχή κάρτας SIM, που σημαίνει ότι δεν θα είναι tablet μόνο με Wi-Fi, αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη για συνδεσιμότητα 5G. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet δεν φαίνεται να εξαρτώνται ιδιαίτερα από τα δίκτυα 5G.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.