Είναι πολλές οι περιπτώσεις, όπου οι διαδικτυακοί εγκληματίες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την τρέχουσα κατάσταση για δικό τους όφελος. Το τελευταίο διάστημα, αυξάνονται οι περιπτώσεις, όπου πολλές υπηρεσίες προσφέρουν είτε δωρεάν δοκιμές, είτε δωρεάν συνδρομή, για όλους εμάς που βρισκόμαστε στα σπίτια μας.

Αλλά αν δεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να μοιράζουν δωρεάν πάσο πρόσβασης στο Netflix, ή αν σου έρθει κάποιο σχετικό email θα πρέπει να το αποφύγεις σε κάθε περίπτωση. Το Netflix επιβεβαίωσε στο Business Insider ότι αυτήν την περίοδο δεν τρέχει κάποια τέτοια προωθητική ενέργεια. Και να είσαι σίγουρος, ότι αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήσουν πρώτος που θα το μάθαινε από το techmaniacs.gr

Το μόνο που δίνει το Netflix αυτή την περίοδο είναι ένας δωρεάν μήνας και τίποτα περισσότερο σε κάθε νέο λογαριασμό. Αυτό είναι το μήνυμα που έχουν λάβει μερικοί (έχει αφαιρεθεί το link). Και μόνο τα σπαστά Αγγλικά πρέπει να σε βάλουν άμεσα σε υποψία.

Due to the CoronaVirus pandemic worldwide, @netflix is ​giving free passes for their platform during the period of isolation. Run on the site cause it will end quick!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.