Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά στην περίπτωση της Microsoft έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Το Windows Updates των Windows 10 προκαλεί νέο χαμό γιατί εμφανίζει για λήψη παλιούς οδηγούς συσκευών.

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι είδαν στο Windows Updates οδηγούς που χρονολογούνται ακόμη και από το 1968. Οι συγκεκριμένοι οδηγοί αφορούν συσκευές της Intel και είναι προαιρετικοί, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να τους εγκαταστήσεις επειδή στο λένε τα Windows.

Κάποιοι χρήστες τους εγκατέστησαν – ίσως για να δοκιμάσουν την τύχη τους – και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, ακόμα και μετά από την επιτυχή εγκατάσταση τους στο σύστημα το Windows Updates επιμένει να τους εμφανίζει στις διαθέσιμες ενημερώσεις.

Προσοχή! Αν δεις αυτούς τους οδηγούς της Intel στο Windows Updates των Windows 10 μην τους εγκαταστήσεις. Μπορεί να περνάνε με επιτυχία στο σύστημα, αλλά κάνουν downgrade τους drivers της συσκευής και προφανώς μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη λειτουργία της – εκτός τα πιθανά κενά ασφαλείας που ίσως παρουσιαστούν στο άσχετο.

Δεν ξέρει κανένας πότε θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα η Microsoft, αλλά αν έχεις υπολογιστή που τρέχει Windows 10 δώσε μεγάλη προσοχή στις προαιρετικές ενημερώσεις.

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν μπορεί να τρέχει το λογισμικό της όλη η γη και αυτοί να μπιππππ…. Ας το γυρίσουμε παγκόσμια σε λινουξ η ανδροιντ για πσ ή κάτι άλλο άλλης εταιρείας και πιο ασφαλές από τα “τρύπια” windows με τα δισεκατομμύρια ιούς τους και τον Μπίλι γκέι-τ που θέλει να μας σώσει από τον κορο-ιο?… Ουστ από κει πια μας τα σπασανε τα νεύρα….

 2. Λιγο περιεργο να ειναι απο το 1968
  Η πρωτη εκδοση των windows βγηκε το 1985
  Μου μυριζει ψευδης ειδηση…

 3. Προφανώς και είναι ψευδής είδηση. Όχι μόνο windows και Intel, αλλά ούτε καν η έννοια του driver δεν υπήρχε το 1968!

 4. Βασικα το εψαξα λιγο και η intel ιδρυθηκε το 1968 οποτε μαλον ειναι σκοπιμη ονομασια.

 5. ” προσοχη μην εγκαταστησετε αυτους τους driver!!”

  και… γιατι δεν μας λετε ποιοι drivers ειναι?

  fishy

 6. Τα πρώτα Windows βγήκαν το 95 πιθανόν να τα επεξεργάζονταν από το 68 αλλά το βεβαίον είναι ότι δεν ανέβασει πληροφορίες στο διαδίκτυο τότε γιατί δεν είχαν πρόσβαση. Ακόμα και όταν έκανες αναβάθμιση από το λπ 3.11 στ 95 δεν υπήρχαν οδηγοί στο διαδίκτυο για αναβαθμίσεις

 7. Όλο και λιγότεροι χρησιμοποιούν τα windows, οι περισσότεροι είναι πλέον στα κινητά. Φαίνεται από τον αριθμό των βλαβών στα Η/Υ. Παλιά σχεδόν κάθε μέρα ερχόταν υπολογιστής για επισκευή, τώρα 1 την εβδομάδα ή στις 2 εβδομάδες. Έχω μάθει από κάποιον που βρίσκεται σε κεντρική θέση, πως όρον πουλάνε μόνο office, σε όλα τα άλλα είναι πολύ πεσμένες οι μετοχές. Экскурсии на Олимп https://www.ellada-exclusive.ru/Olimp.php

 8. Γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν και δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. Η ημερομηνία ίδρυσης της Intel χρησιμοποιήθηκε για να δείχνει χαμηλή προτεραιότητα στο συγκεκριμένο driver ο οποίος όμως χρειάζεται καθώς έχει υποστηρικτικό ρόλο. Πριν βγουν οι αναβαθμίσεις δοκιμάζονται σε ειδικά κανάλια beta testers. Αν είχε γίνει ένα τόσο σοβαρό λάθος, δεν θα έβγαινε ποτέ στο ευρύ κοινό. Προσέχετε λίγο παραπάνω τι γράφετε. Άκου driver από το 1968…

 9. Πιο γελοίο click bait δύσκολα θα βρεις. Τόσο απελπισμένοι είστε για διαφημίσεις πλέον;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.