Η Apple αποφάσισε να αποκαλύψει πόσα και ποια iPhone και iPad έχουν εγκατεστημένα τα iOS 13, iPadOS ή κάποια παλαιότερη έκδοση. Τα ποσοστά που παρουσίασε η εταιρεία είναι ενδιαφέροντα.

Ξεκινάμε με το iOS και τα iPhone. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 92% των iPhone που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 4 χρόνια τρέχει αυτή τη στιγμή το iOS 13, το 7% χρησιμοποιεί το iOS 12, και ένα 2% κάποια παλαιότερη έκδοση. Επίσης, το 81% όλων των iPhone που βγήκαν ποτέ στην αγορά τρέχουν iOS 13, το 13% χρησιμοποιεί iOS 12, και το 6% έχει μείνει με παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού.

Αντίστοιχα, στα iPad τα στοιχεία αναφέρουν ότι το 93% των iPad που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 4 χρόνια τρέχει αυτή τη στιγμή το iPadOS, το 5% χρησιμοποιεί το iOS 12, και το 1% κάποια παλαιότερη έκδοση iOS. Επίσης, το 73% όλων των iPad που βγήκαν ποτέ στην αγορά τρέχουν iPadOS, το 16% χρησιμοποιεί iOS 12, και το 11% έχει μείνει με παλαιότερη έκδοση του iOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.