Η Google το τελευταίο χρονικό διάστημα, ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη πλατφόρμα της, η οποία θα φέρει την ονομασία Fuchsia OS. Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει Android apps, αλλά πλέον σήμερα επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι θα είναι σε θέση να κάνει κάτι τέοιο. Μια αλλαγή στο Android Open Source Project το επιβεβαίωσε

“These targets are used to build ART for Fuchsia. They differ from usual Android devices as they do not target specific hardware. They will produce a Fuchsia package (.far file),” αναφέρει ένα Redme αρχείο που συνοδεύει την αλλαγή.

Project ‘Fuchsia’: Η Google εργάζεται στον διάδοχο του Android!

Το αρχείο αυτό προσθέτει, ότι το ART στο Fuchsia OS θα υποστηρίζει x86 και ARM αρχιτεκτονικές. To ΑΡΤ είναι το Android RunTime, το οποίο είναι το περιβάλλον στο οποίο τρέχουν οι Android εφαρμογές. Και η υποστήριξη των προαναφερθέντων αρχιτεκτονικών σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορεί να τρέχει σε desktop και mobile επεξεργαστές. Σε κάθε περίπτωση, η υποστήριξη Android εφαρμογών, θα είναι μια έξυπνη κίνηση, καθώς πολλές εφαρμογές έχουν ήδη αναπτυχθεί για την πλατφόρμα και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν οι χρήστες αυτά για τα οποία έχουν πληρώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.