Τα Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL απέχουν αρκετούς μήνες ακόμη, αλλά σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ριζικά ανανεωμένη σειρά των Google Pixel 4 smartphones. Σύμφωνα με αυτές, η σειρά Pixel 4 θα εγκαταλείψει όλα τα φυσικά πλήκτρα για χάρη του συνεχόμενου αλουμινένιου frame. Αντί δηλαδή να διαθέτει πλήκτρα που να μπορούν να πατηθούν για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, όπως και για την αυξομείωση της έντασης, θα έχουμε αντίθετα την ευκαιρία να γνωρίζουμε εναλλακτικές αφής.

Επιπλέον, δεν θα υπάρχει εγκοπή, θα υπάρχει όμως οπή για τις κάμερες και θα διατηρήσει τα στερεοφωνικά ηχεία. Ο σαρωτής αποτυπωμάτων θα τοποθετείται πλέον εντός των smartphones, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν το είδος που θα επιλέξει η εταιρεία. Στη πίσω πλευρά, θα τοποθετηθεί σύστημα διπλής κάμερας, ενώ άγνωστο είναι αν η δεύτερη κάμερα θα είναι telephoto ή super wide angle. Το setup πάντως θα τοποθετηθεί σε οριζόντια διάταξη στην πάνω αριστερή γωνία και όχι κάθετα, όπως έχουμε δει σε άλλα smartphones σήμερα.

Στο εσωτερικό τους θα συναντήσουμε τον Snapdragon 855, με το chip να συνοδεύεται από 128GB storage και για πρώτη φορά 6GB RAM αντί απλά για 4GB. Και όπως είναι αναμενόμενο από ένα τέτοιο smartphone, θα καταφθάσει με την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Android, το Android 10 Q.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.