Το Megacubo είναι ένας player ο οποίος σου επιτρέπει να προσθέσεις λίστες αναπαραγωγής IPTV δωρεάν. Με την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

megacubo

Μπορείς να βρεις λίστες αναπαραγωγής και να τις προσθέσεις στο πρόγραμμα μέσω της Google. Για ελληνικά κανάλια μπορείς να βρεις την λίστα εδώ  ενώ για διεθνή κανάλια  μπορείτε να βρείτε τη λίστα εδώ.

Για παράδειγμα, για τη διεθνή λίστα κάνεις επικόλληση την playlist (το σύνδεσμο από κάτω) σε οποιονδήποτε video player που υποστηρίζει live streaming, δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι το megacubo και πιέζεις open – άνοιγμα.

https://iptv-org.github.io/iptv/index.m3u

Το Megacubo είναι μια από τις πολλές λύσεις που υπάρχουν για θέαση ελληνικών καναλιών χωρίς κεραία και διαφημίσεις.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ θυμάμαι για την παρακολούθηση καναλιών είχα χρησιμοποιήσει MX player. Ωστόσο, κάποιες φορές λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, αντί να παίζει το ίδιο που έπαιζε το ελληνικό κανάλι ζωντανά, έπαιζε κάτι διαφημίσεις ή εμφάνιζε το μήνυμα ότι η ροή διακόπηκε λόγω περιεχομένου προστατευμένου από πνευματικά δικαιώματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.