Ο Mediatek Dimensity 9200 είναι ένα από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές του 2023, ωστόσο η Mediatek υπόσχεται ήδη ότι ο επόμενος επεξεργαστής θα είναι πραγματικά ένα τέρας επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε στο Weibo ότι ο επόμενος flagship Dimensity επεξεργαστής, θα εξοπλιστεί με τους ολοκαίνουργιους Cortex-X4 CPU core, Cortex-A720 CPU core και την Arm Immortalis Mali-G720 GPU.

Κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη καθώς η Mediatek είχε ενσωματώσει τη τεχνολογία της ARM και παλαιότερα στους επεξεργαστές της, αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι πλέον ο Dimsity 9300 θα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια τον Snapdragon 8 Gen 3.

Η Mediatek μάλιστα υπόσχεται μια άκρως επαναστατική αρχιτεκτονική, προσθέτοντας ότι ο επεξεργαστής θα φέρει καλύτερο multitasking και επιδόσεις σε multi-threaded εφαρμογές και παιχνίδια.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.