Η Mediatek ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα τον Dimensity 9000, ο οποίος έχει σαν στόχο να ανταγωνιστεί τα καλύτερα flagship chipsets της Qualcomm. Εκτός από την διαδικασία παραγωγής των 4nm στην οποία βασίζεται και τις εξαιρετικές φωτογραφικές του ικανότητες, ο εν λόγω επεξεργαστής έχει σίγουρα όλα τα φόντα για να κλέψει έστω και λίγη δόξα από τις προτάσεις της Qualcomm και της Samsung.

Η ανακοίνωση έρχεται επίσης μετά από reports, ότι η τρέχουσα γενιά των Snapdragon 888 επεξεργαστών, που βασίζεται στα 5nm, πως εμφανίζει προβλήματα υπεθέρμανσης και throttling.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης, ο Kevin Keating, global PR director στη Mediatek, ανέφερε ότι υπάρχει μόλις μια εταιρεία που έχει προβλήματα υπεθέρμανσης και πως αυτή δεν είμαστε εμείς. Ο ανταγωνιστής αυτός (εννοεί την Qualcomm), συνεχώς επιρρίπτει την ευθύνη στη Mediatek, αλλά δεν είχαμε προβλήματα υπερθέρμανσης. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξη του επεξεργαστή σε πραγματικές συσκευές για να διαπιστώσουμε σε ποιον βαθμό επαληθεύονται οι ισχυρισμοί της Mediatek.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.