Η Mediatek ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του Mediatek Dimensity 9300 με οκταπύρηνο CPU, έναν επεξεργαστή που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην βάση του AnTuTu. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε πάνω από 2 εκατομμύρια points, ένα νέο ιστορικό ρεκόρ.

Ο επεξεργαστής θα εξοπλίζεται με τέσσερις Cortex-X4 πυρήνες και τέσσερις Cortex-A720. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα επεξεργαστή να ξεπερνά το όριο των 2.000.000 στο AnTuTu. Πρόκειται για αποτέλεσμα μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παρόμοιο του Snapdragon 8 Gen 2.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά αποτελούν απλά νούμερα. Η πραγματική εμπειρία είναι δύσκολο να αλλάξει, εκτός αν υπάρχει σωστό cooling στο smartphone σου. Η Mediatek ακόμη δεν ανακοίνωσε τον Dimensity 9300, ενώ δεν γνωρίζουμε σε ποια smartphones θα φθάσουν πρώτα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.