Ένα πρώτο AnTuTu benchmark score είχε δείξει ότι ο Mediatek Dimensity 9200 θα φέρει μια σημαντική αναβάθμιση ως προς τα γραφικά χάρη στην μετάβαση στη νέα Immortalis-G715 της ARM. Πρόκειται στην ουσία για την πρώτη GPU που υποστηρίζει ray tracing. Και σήμερα δημοσιεύονται τα πρώτα benchmarks, τα οποία παρουσιάζουν με σαφή τρόπο ότι πετυχαίνει να νικήσει οποιοδήποτε τρέχον chipset της αγοράς.

mediatek dimensity 9200

Και φυσικά και τον Apple A16, αν και οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι cross platform συγκρίσεις δεν είναι έγκυρες. Τα αποτελέσματα που βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες είναι τα πρώτα από την νέα Immortalis-G715, μια ray tracing έκδοση της Mali-G715.

Τα δυο iPhone 14 Pro φθάνουν κάπου τα 190fps στο Manhattan 3.1 (1080p offscreen) και 243fps στο Manhattan 3.0 (1080p offscreen), με τον Snapdragon 8 Gen 1 να βρίσκεται στα 167fps και 187fps. Παράλληλα το leak αποκαλύπτει τους χρονισμούς, στα 3.05GHz, 2.85GHz και 2GHz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.