Τίτλοι τέλους για την παρουσία της MediaMarkt στην εγχώρια αγορά καθώς προχωρά προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ενοποίηση με την Public, η οποία από την μεριά της θέλει να αναπτύξει το δικό της brand στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και όπως είναι φυσικό να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα business daily  δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο, ωστόσο η κίνηση αυτή κρίνεται απαραίτητη καθώς οι καταναλωτές δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι τα δυο brands έχουν ενοποιηθεί κάτι που προκαλεί προβλήματα στην Public στην προσπάθεια επέκτασης στο χώρο των οικιακών συσκευών.

Ουσιαστικά το brand της Mediamarkt θα εκλείψει στην Ελλάδα, κάτι που θα σηματοδοτήσει την οριστική αποχώρηση του γερμανικού ομίλου από την Ελληνική αγορά και παράλληλα θα βοηθήσει την Public να επεκταθεί στην αγορά, έχοντας επενδύσει ήδη σημαντικά ποσά σε νέα καταστήματα όπως και σε μεγάλες εγκαταστάσεις αποθηκών.

Παράλληλα, η Public μέσω συγκεκριμένων ενεργειών που απευθύνονται στην εξυπηρέτηση του πελάτη θα επιχειρήσει να εδραιωθεί περαιτέρω στην αγορά και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, από τα 13 καταστήματα της Mediamarkt τα 10 εξ αυτών θα αποτελέσουν μέρος της ανάπτυξης των logistic hubs της Public που θα βελτιώσει τους χρόνους παράδοσης και την ανάπτυξη της υπηρεσίας Next Day Delivery.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Public προσφέρει πολλές ευκολίες πληρωμής, όπως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, αλλά με χρεωστική μέσω της Klarna, αλλά και χαμηλές δόσεις με την υπηρεσία Flex Pay. Παράλληλα, επεκτείνει τη συνεργασία με την iRepair και ενισχύει τις επενδύσεις στο last mile μέσω των συνεργασιών με Box Now και Svuum.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θέλετε τη γνώμη μου ως παλιός πελάτης και των δύο αλυσίδων; Μακριά και από τους δύο. Είναι οι πλέον αναξιόπιστοι και αδιάφοροι μετά την πώληση. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν βάλει λουκέτο. Η Media Markt πριν μπλέξει με την Public ήταν καλή. Τώρα μαζί με την Public είναι για τα σκουπίδια. Δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε οι χιλιάδες εξαπατημένοι πελάτες τους που κοροϊδεύουν καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.