Σήμερα πέσαμε πάνω σε ένα πολύ δυνατό TV Box, που τρέχει Android TV OS. Ο λόγος για το Mecool M8S Pro W, που έρχεται στα €33 μόνο. Η συσκευή είναι πολύ ικανή και το Android TV OS είναι πλήρως συμβατό με όλες τις εφαρμογές της Google για τηλεοράσεις.

Το Mecool M8S Pro W, έρχεται με πολύ μικρές διαστάσεις 10.20 x 10.20 x 2.10 cm. Στο εσωτερικό του έχουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905W, με πυρήνες Cortex-A53, μαζί με 2GB DDR3 και 16GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Το hardware είναι αρκετά δυνατό ώστε να κάνετε αναπαραγωγή 4K βίντεο.

Η συσκευή διαθέτει θύρα HDMI και θύρα AV. Στο πίσω μέρος έχουμε θύρα RJ45, για σύνδεση στο διαδίκτυο. Στην συσκευή θα βρούμε 2 θύρες USB 2.0 καθώς και υποδοχή microSD.

Το ασύρματο τηλεκοντρόλ, που έρχεται μαζί με την συσκευή, διαθέτει μικρόφωνο, ώστε να δέχεται φωνητικές εντολές. Έτσι μπορούμε να πούμε στο TV Box να κάνει αναπαραγωγή κάποιας ταινίας ή σειράς στο Netflix, χωρίς την ανάγκη να πλοηγηθούμε στα μενού. Επίσης μπορούμε να συνδέσουμε το Android κινητό μας στην συσκευή, για χρήση σαν τηλεκοντρόλ ή χειριστήριο.

Μια ακόμα λειτουργία που θα εκτιμήσουν αρκετοί είναι η συμβατότητα με τα περισσότερα πρωτόκολλα MAG25X, που χρησιμοποιούνται για μετάδοση συνδρομητικών καναλιών και διαδικτυακών video club, όπως επίσης και πειρατικών συνδρομητικών υπηρεσιών, με ότι σημαίνει αυτό…

To Mecool M8S Pro W είναι ένα πολύ δυνατό TV Box, αρκετά πλήρες, ενώ προσφέρει υπηρεσίες που δεν βρίσκουμε εύκολα σε συσκευές του ανταγωνισμού του.

Βρείτε εδώ το Mecool M8S Pro W

Βρείτε εδώ προσφορές για Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.