Μετά από πολλές αναβολές, η Google κατάφερε να κυκλοφορήσει το Pixel 4a. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο θα βγάλει στην αγορά το Pixel 4a 5G και το Pixel 5. Όμως, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο ένα με ενάμιση χρόνο τουλάχιστον έξι ακόμα Pixels με το ένα να είναι foldable.

Το 9to5Google εντόπισε ένα εσωτερικό αρχείο του Android το οποίο περιέχει όλες τις συσκευές που έχει κυκλοφορήσει ο τεχνολογικός κολοσσός από την εποχή του Pixel 2 και μετά. Στη λίστα υπάρχει το Pixel 4a που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα επερχόμενα Pixel 4a 5G και Pixel 5, το Pixel 5a το οποίο έχει κωδικό όνομα “barbette”, και τρία ακόμα smartphones με κωδικά ονόματα “raven”, “oriole”, και “passport”.

Μπορεί το έγγραφο να μην αποκαλύπτει τίποτα για τα “raven” και “oriole”, αλλά το “passport” περιγράφεται ως foldable. Τα τρία αυτά smartphones αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2021, άρα του χρόνου η Google θα ανακοινώσει το πρώτο foldable Pixel. Επιπλέον, το έγγραφο αποκαλύπτει ότι το Pixel 4a 5G και το Pixel 5 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, ή τουλάχιστον τότε θα γίνει η παρουσίαση, και πως το Google Pixel 5a θα αποκαλυφθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.