Η Samsung προηγουμένως είχε υποσχεθεί δυο μεγάλες ενημερώσεις του λειτουργικού για τα Android smartphones της. Και κάτι τέτοιο σήμαινε, ότι δυο χρόνια, είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ θα υποστηριχθούν. Και πράγματι, ήρθε με Android 8 και έκτοτε έχει αναβαθμιστεί σε Android 9 και Android 10.

Δυστυχώς, δεν θα λάβει κάποια άλλη μεγάλη αναβάθμιση. Ωστόσο η Samsung έχει τη δυνατότητα να φέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά στις συσκευές μέσω του One UI update. Το έχει κάνει αυτό το χρόνο και μπορεί να το κάνει και στους επόμενους μήνες. Υπενθυμίζουμε, ότι μόλις τον προηγούμενο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επιλεγμένες συσκευές της θα λάουν τρία χρόνια ενημερώσεων του Android OS.  Η λίστα με τις συσκευές αυτές δεν περιλαμβάνει τα Galaxy S μοντέλα που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από το Galaxy S10.

Με λίγα τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ δεν θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμιστούν για κόμη μια φορά. Πάντως αν και δεν θα πάρουν άλλη έκδοση του Android, μπορεί η εταιρεία να κυκλοφορήσει ένα ακόμη One UI update αν αυτή το κρίνει σωστό, Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αποκαλύψει τη λίστα των συσκευών που θα πάρουν One UI 2.5 και ήταν και οι δυο αυτές συσκευές μέσα σε αυτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.