Η Samsung δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και μεταξύ άλλων κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα Android smartphones. Στα module τους χρησιμοποιεί ένα μείγμα αισθητήρων Sony IMX και των δικών της ISOCELL, και αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιτυχία αυτών των τηλεφώνων. Πρόσφατο αίτημα εμπορικού σήματος υποδηλώνει ότι θα προχωρήσει στην ανάπτυξη και χρήση περισσότερων ISOCELL σε περισσότερες κάμερες.

Αυτή τη στιγμή, τα μοντέλα Ultra της σειράς Galaxy S χρησιμοποιούν αισθητήρα ISOCELL στην κύρια κάμερα. Ωστόσο, εντοπίστηκε αίτημα της νοτιοκορεατικής εταιρείας για την κατοχύρωση των όρων “ISOCELL Zoom” και “ISOCELL Zoom Pro” στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Κορέα. Θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε αυτό ως μια πιθανότητα οι εκπληκτικοί αισθητήρες ISOCELL να αντικαταστήσουν τους αισθητήρες Sony IMX στους τηλεφακούς του Galaxy S24 Ultra ή ενός επόμενου flagship μοντέλου.

Το αίτημα εμπορικού σήματος προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή η Samsung δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν αισθητήρα ISOCELL σε τηλεφακό smartphone. Ωστόσο, ίσως κάνει το πρώτο βήμα σύντομα, αν οι ISOCELL Zoom και Zoom Pro μπουν εγκαίρως στη γραμμή παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο, πριν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.