Skip to content

Με το OnePlus Nord 2 η σειρά περνάει στους MediaTek επεξεργαστές

Κοινοποίηση:
oneplus nord 2 coming mediatek

Η πρόσφατη σειρά της OnePlus, τα Nord, είναι οικονομικά smartphones με καλά χαρακτηριστικά – τουλάχιστον έτσι τα λανσάρει. Περιμένουμε σύντομα να κυκλοφορήσει το επόμενο βασικό μοντέλο, aka OnePlus Nord 2.

Σύμφωνα με αναφορά από το Android Central εκτός από τα flagships OnePlus 9, η κινέζικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα ανταγωνιστικό μοντέλο στη σειρά των Nord. Η σελίδα αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει τον Dimensity 1200 και θα υποστηρίζει 5G dual SIM.

Αυτή η κίνηση είναι σημαντική γιατί η OnePlus αφήνει στην άκρη τα SoCs της Qualcomm και χρησιμοποιεί αυτά της MediaTek σε μία σειρά που λάνσαρε εξ αρχής ως οικονομική. Άρα για να κρατήσει χαμηλά τις τιμές θα εφοδιάσει το OnePlus Nord 2 με ένα φθηνότερο επεξεργαστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Πηγή: Android Central

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.