Το MIUI skin της Xiaomi σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι βρίσκεται κοντά στο stock Android. Αντίθετα, φέρει πολλές παραμετροποιήσεις που πολλοί χρήστες της Xiaomi εκτιμούν. Αλλά γνώριζες ότι το OS περιλαμβάνει ορισμένα settings που είναι κρυμμένα από τους χρήστες; Η πρόσβαση σε αυτά τα κρυμμένα settings μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, που είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να τσεκάρεις το MIUI Quick Settings app. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλα τα κρυμμένα MIUI settings από ένα σημείο και μόνο.

Το app λειτουργεί σε όλες τις MIUI ROMs βασισμένες στο Android 5 Lollipop και άνω. Μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως ένα πλήρες hardware test, που θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις όλα το εσωτερικό hardware του smartphone. Επίσης διαθέτει ένα Android Test για γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την έκδοση του Android στη συσκευή σου, έναν notification manager, έναν application manager και πολλά περισσότερα.

Το app επιτρέπει ακόμη να επιλέγεις όλες τις εκ προεπιλογής εφαρμογές από το ίδιο μενού χωρίς να απαιτηθεί να μεταβείς στα MIUI settings. Παράλληλα, μπορείς να αλλάξεις το power mode της συσκευής και το μέγεθος της οθόνης και έχει και dark mode ενσωματωμένο. Σε περίπτωση που έχεις μια Xiaomi συσκευή που τρέχει Android 5 Lollipop και άνω μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις από το Play Store την εφαρμογή και να τη δοκιμάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.