Η Samsung φέρεται να ετοιμάζεται να εξοπλίσει τα foldable Galaxy smartphone, ξεκινώντας από τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6, με τιτάνιο. Επίσης, μάθαμε ότι το Galaxy Z Flip 6 μπορεί να κάνει τη μετάβαση στα chipset Exynos, σε ορισμένες παραλλαγές του.

Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται στην επόμενη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ειδικά γύρω από το Galaxy Z Flip 6. Πολλοί tipsters, συμπεριλαμβανομένου του @kro_roe, ισχυρίζονται ότι το Galaxy Z Flip 6 θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον μία παραλλαγή Exynos, εκτός από αυτές με Snapdragon.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε αυτό θα είναι το πρώτο Galaxy Z smartphone με Exynos, καθώς τα foldable smartphone της Samsung κυκλοφορούσαν πάντα σε όλες τις αγορές με Snapdragon chipset. Το SoC πιθανώς θα εξαρτάται από την περιοχή και αναμένεται να δούμε έκδοση με 12GB μνήμη RAM και παραλλαγές με 256GB και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Πέρα από αυτό, το Galaxy Z Flip 6 μπορεί να έχει εξωτερική οθόνη 120Hz, από τα 60Hz του Galaxy Z Flip 5.

Τέλος, ορισμένοι tipsters αναφέρουν ότι τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 θα υιοθετήσουν και τα δύο το τιτάνιο, όπως και το Galaxy S24 Ultra, νωρίτερα φέτος. Αυτός ο ισχυρισμός όμως δεν έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη από άλλες πηγές, οπότε θα τον λαμβάναμε υπόψη με κάποια επιφύλαξη. Αν και @Tech_Reve είναι εξαιρετικά ακριβής σε όσα έχει αναφέρει ώς τώρα, ο λογαριασμός του έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το Twitter τις τελευταίες ημέρες – μετά την αναφορά του στο τιτάνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.