Η OnePlus έχει χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και τρόπο για να προωθήσει το OnePlus Nord. Κυκλοφορεί meme, ζητάει από τους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους, γύρισε ολόκληρο ντοκιμαντέρ, χρησιμοποίησε γρίφους και κώδικα morse, και τώρα έφτιαξε ένα βίντεο με στατιστικά στοιχεία από θανάτους που προκλήθηκαν εξαιτίας των selfie stick.

Στο βίντεο αναφέρει ότι κάθε χρόνο χιλιάδες πεθαίνουν καθώς προσπαθούν να βγάλουν μία καλή selfie ή να κάνουν vlog με το selfie stick τους. Γι’ αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει στο OnePlus Nord διπλή selfie κάμερα και ο ένας αισθητήρας να είναι 105° ultra wide.

Προηγούμενα leaks είχαν αποκαλύψει ότι η διπλή selfie του OnePlus Nord είναι 32MP+8MP. Γενικότερα, ξέρουμε πολλά για το smartphone και σίγουρα μέχρι τις 21 Ιουλίου θα μάθουμε πολλά ακόμα.

Επίσης, η εταιρεία έκανε teaser επίσημα τη συνεργασία της με τον JerryRigEverything. Η OnePlus μαζί με τον διάσημο βασανιστή smartphones και την dbrand δημιούργησαν μία αυθεντική συλλεκτική teardown θήκη για το OnePlus Nord.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.