Το πολυαναμενόμενο OnePlus 7 θα διαθέτει αρκετά μεγάλο screen to body ratio, χάρη στην pop up κάμερα των 16MP. Κάτι τέτοιο, όπως και το σύστημα τριπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος του smartphone, προκύπτει από τα νέα renders που δημοσιεύονται, με τη συσκευή να καταφθάνει κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο.

Θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.5 ιντσών AMOLED, Snapdragon 855 και ο υποψήφιος αγοραστής του θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 8GB/128GB και 12GB/256GB εκδόσεις. Η τριπλή κάμερα, θα περιλαμβάνει μια των 48MP κύρια, μια των 20MP και μια τρίτη των 5MP. Υπάρχει μάλιστα μια πιθανότητα να δούμε και το 10x lossless zoom της Oppo. Ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών ολοκληρώνεται με μια μπαταρία των 4000 mAh που θα φορτίζει γρήγορα μέσω του συστήματος 44W Dash, ενώ η εταιρεία προωθεί τον σαρωτή εντός οθόνης, τον οποίο αποκαλεί Screen Unlock, ως τον πιο γρήγορο από οποιοδήποτε άλλο handset.

Θα καταφθάσει σε τρία χρώματα, τα οποία εικονίζονται παρακάτω. Τα τηλέφωνα της OnePlus ανέκαθεν είχαν τον τίτλο του flagship killer και το OnePlus 7 από τα 569 δολάρια, θα συνεχίσει την παράδοση των προκατόχων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.