Δεν έχει σημασία που η Apple δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τα iPhone 12, τα leaks για τα iPhone 13 έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Ross Young δημοσίευσε μερικά νέα δεδομένα για την επόμενη γενιά flagships του τεχνολογικού κολοσσού και το τρίτης γενιάς iPhone SE.

Τα iPhone 13 θα είναι τέσσερα, το τεράστιο Pro Max με 6,67 ιντσών οθόνη, το Pro και το βασικό μοντέλο με 6,06 ιντσών οθόνη, και το μικρό που θα ονομάζεται μάλλον Mini με 5,42 ιντσών οθόνη. Σχεδιαστικά δεν περιμένουμε τεράστιες αλλαγές.

Όλα τα μοντέλα θα έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία αφής και την παραγωγή των οθονών θα πραγματοποιήσουν οι BOE, LG Display και Samsung η οποία λογικά θα δώσει στην Apple την Y-Octa τεχνολογία για τα iPhone 13.

Η πιο σημαντική αναβάθμιση στις οθόνες των iPhone 13 θα είναι η υποστήριξη 120Hz από τα Pro μοντέλα και η LTPO τεχνολογία. Επίσης, το απλό μοντέλο και το Mini θα έχουν τις κάμερες του 12 Pro Max, ενώ το μέγεθος των αισθητήρων στα νεότερα Pro μοντέλα θα αυξηθεί.

Όλα τα iPhone 13 θα έχουν sub-6GHz 5G, αλλά τα Pro θα έχουν επίσης και mmWave 5G. Επίσης τα Pro μοντέλα θα έχουν και LiDAR Scanner, ενώ η εταιρεία θα εφοδιάσει με high-end χαρακτηριστικά αποκλειστικά το Pro Max.

Για το μικρό iPhone SE τρίτης γενιάς ο Ross Young είπε ότι θα έχει 6,06 ίντσες LCD οθόνη, Touch-ID, sub-6GHz 5G, τις διπλές κάμερες του iPhone 11, και δεν θα κυκλοφορήσει πριν την άνοιξη του 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.