Μετά από πολλές αναφορές που έλεγαν ότι το Samsung Galaxy S21 FE δεν θα κυκλοφορήσει, τελικά έγινε γνωστό ότι το πολυαναμενόνενο flagship θα κάνει ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2022. Κάπως έτσι βρεθήκαμε με περισσότερα leaks γύρω από το τηλέφωνο.

Σε κάποιο σημείο έγινε αναφορά στο ότι το Galaxy S21 FE θα κυκλοφορήσει μόνο με Exynos. Κάποιες άλλες αναφορές έλεγαν ότι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές με Snapdragon. Νεότερα, πιο αξιόπιστα στοιχεία δείχνουν ότι τελικά θα κυκλοφορήσουν τόσο εκδόσεις με επεξεργαστή της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας όσο και εκδόσεις με SoC της Qualcomm.

Το Samsung Galaxy S21 FE πέρασε από το Google Play Console με τον Snapdragon 888 και με τον Exynos 2100. Δεν ξέρουμε σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμες ποιες εκδόσεις, αλλά αναμένεται σε όλες τις αγορές να διαθέτει Snapdragon και ο Exynos να προορίζεται μόνο για την Ινδία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.