Το Android 12 είναι διαθέσιμο στα Google Pixel εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Η Samsung έχει διαθέσει ήδη τη stable έκδοση σε πέντε από τις high-end συσκευές της. Τώρα, η OnePlus μπαίνει στη μάχη με μια stable έκδοση της Android 12-based ROM της για τα OnePlus 9 και 9 Pro. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς η ενημέρωση δημιούργησε προβλήματα.

Κάτοχοι των δύο συσκευών παραπονιούνται για το νέο υβρίδιο (ColorOS / OxygenOS) που δημιούργησαν οι OnePlus και Oppo. Αναφέρουν ότι μετά την εγκατάσταση του OxygenOS 12, στα OnePlus 9 και 9 Pro, έχουν προβλήματα στη λήψη κλήσεων, τα animations έχουν θέματα, το χαρακτηριστικό του Autofill δεν δουλεύει, το Wi-Fi τους είναι πιο αργό, και πολλά άλλα.

Ορισμένοι χαρακτηρίζουν την ενημέρωση ως ένα από τα χειρότερα “stable” update που έχει βγάλει η εταιρεία και δυστυχώς αφορά τα φαινομενικά καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Η κατασκευάστρια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη. Άρα, αν έχει OnePlus 9 ή 9 Pro, και δεν έκανες το update, καλό θα είναι να μην κατεβάσεις την ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.