Ξέρουμε με σιγουριά ότι η Huawei θα παρουσιάσει, αργά ή γρήγορα, τα P60 series – περιμένουμε να είναι το απλό, το Pro, και ίσως κάποιο μικρότερο μοντέλο. Όμως, τα leaks που κυκλοφορούν δεν δείχνουν συγκεκριμένο μοτίβο που να επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά τους, ειδικά όσον αφορά το design.

Όπως και να έχει, στα τελευταία νέα, γνωστός tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, δημοσίευσε ένα screenshot στο οποίο ισχυρίζεται ότι βλέπουμε τη GPU του Huawei P60 Pro. Η πληροφορία συμφωνεί με παλαιότερα leaks.

Ξέρουμε ότι τα P60 series θα έχουν επεξεργαστές της Qualcomm και ο tipster λέει ότι η GPU του Pro είναι η Adreno 730. Αυτή τη GPU τη διαθέτει ο Snapdragon 8+ Gen 1 που κατά κύριο λόγο είναι μία υπερχρονισμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 1. Όπως και με παλαιότερα τηλέφωνα, το SoC δεν θα υποστηρίζει 5G.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η εταιρεία θα πάει προς τον Snapdragon 8+ Gen 1, αντί για τον Snapdragon 8 Gen 2. Οικονομικά τη συμφέρει, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για παλαιότερο SoC, ενώ από την άλλη η ανάπτυξη ενός τηλέφωνου διαρκεί περίπου 18 μήνες, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να κάνει την αλλαγή στον Snapdragon 8 Gen 2, έστω και μόνο για το Huawei P60 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.