Εφόσον το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5 έκαναν ντεμπούτο, ήρθε η ώρα για μερικά νέα σχετικά με τη σειρά Galaxy S24. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Samsung θα λανσάρει εκδόσεις Exynos των Galaxy S24 στην Ευρώπη και σε ορισμένες ασιατικές χώρες, ενώ οι υπόλοιπες αγορές θα πάρουν εκδόσεις Snapdragon. Τώρα, κυκλοφόρησαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες των μοντέλων της σειράς.

Σύμφωνα με τον συνήθως αξιόπιστο tipster / leaker Ice Universe, το Galaxy S24 και το Galaxy S24+ θα έχουν κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές και τα τηλέφωνα θα διαθέτουν λεπτότερα bezels από το Galaxy S23 και το Galaxy S23+. Ο Ice Universe ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτά τα μοντέλα θα διαθέτουν LTPO OLED, κάτι που δεν διαθέτουν οι προκάτοχοί τους. Οι οθόνες LTPO προσφέρουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Samsung έχει επίσης αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Galaxy S24+. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Galaxy S24+ διαθέτει μπαταρία 4.900mAh, 100mAh μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S23+. Ο συνδυασμός μιας πιο ενεργειακά αποδοτικής οθόνης, ενός πιο ενεργειακά αποδοτικού επεξεργαστή, και μιας ελαφρώς μεγαλύτερης μπαταρίας θα μπορούσε να επιφέρει βελτιώσεις στην αυτονομία της μπαταρίας στο Galaxy S24+.

Όσον αφορά το Galaxy S24 Ultra, λέγεται ότι θα έχει συνολικά παρόμοιο design με το Galaxy S23 Ultra. Επίσης, θα μπορούσε να έχει σώμα από τιτάνιο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αντοχή. Το Galaxy S24 Ultra αναμένεται να χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα κάμερας ISOCELL HP2 200MP που χρησιμοποιεί το Galaxy S23 Ultra. Το επερχόμενο high-end τηλέφωνο θα μπορούσε να διαθέτει αναβαθμισμένο τηλεφακό με οπτικό ζουμ 5x (από 3x).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.