Καθώς τα Xiaomi 15 και 15 Pro κάνουν την εμφάνισή τους στη βάση δεδομένων IMEI, είναι σαφές ότι η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα τους – και ας φαντάζει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτά τα νέα μοντέλα θα φέρουν μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Η συμπερίληψη μιας έκδοσης τιτανίου του 15 Pro με δορυφορική συνδεσιμότητα υποδηλώνει ότι η Xiaomi στοχεύει να προσφέρει μοναδικές επιλογές στους πελάτες της.

Πρόσφατες διαρροές από τον tipster του Weibo Smart Pikachu έριξαν φως στο σύστημα κάμερας της σειράς Xiaomi 15. Τα leaks υπόσχονται μια κύρια κάμερα μεγάλου διαφράγματος πλήρους εστιακού μήκους, μαζί με βελτιωμένους φακούς και προηγμένα χαρακτηριστικά φωτογραφίας, όπως φωτοευαίσθητες macro και λήψεις με φλας. Αυτές οι προσθήκες δείχνουν ότι η κινέζικη εταιρεία εστιάζει στην παροχή κορυφαίων επιδόσεων κάμερας με αυτή τη σειρά flagship smartphones.

Επιπλέον, υπάρχουν υπαινιγμοί για κεραμικές παραλλαγές και ενός αισθητήρα 1″ που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμος στο μοντέλο Ultra. Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένονται στη σειρά είναι ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων και το chipset Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, δύο στοιχεία που υπογραμμίζουν περαιτέρω τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει τεχνολογία αιχμής στις συσκευές της.

Συνολικά, φαίνεται ότι η επερχόμενη σειρά Xiaomi 15 θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό, τις δυνατότητες της κάμερας, και τις επιδόσεις. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως δορυφορική συνδεσιμότητα, βελτιωμένες κάμερες και προηγμένη τεχνολογία chipset, αυτά τα νέα μοντέλα είναι βέβαιο ότι θα κάνουν θραύση στην αγορά των smartphones, αν αποφασίσει να τα πουλήσει σε δελεαστικές και ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.