Τα Xiaomi 14 έκαναν ντεμπούτο τον Οκτώβριο, αλλά από το event έλειπε ένα μοντέλο, το Xiaomi 14 Ultra. Μπορεί τα 14 και 14 Pro να ήταν τα πρώτα τηλέφωνα με τον Snapdragon 8 Gen 3, αλλά το αποκορύφωμα της σειράς είναι το 14 Ultra που περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Καθώς η CES 2024 τρέχει, τα leaks για προϊόντα που δεν θα δούμε στην έκθεση συνεχίζονται. Στα νεότερα, έχουμε hands-on φωτογραφίες του 14 Ultra που αποκαλύπτουν κάποιες λεπτομέρειες, ή καλύτερα, επιβεβαιώνουν κάποια χαρακτηριστικά του smartphone που είχαν ήδη γίνει γνωστά.

Δυστυχώς, το Xiaomi 14 Ultra είναι σε ειδική προστατευτική θήκη που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβει καλά τις λεπτομέρειες του design του. Όμως, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε τον συνολικό σχεδιασμό του module μπορούμε να παρατηρήσουμε τις δύο περισκοπικές κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 14 Ultra δεν θα είναι το μόνο, ούτε το πρώτο, smartphone της αγοράς με δύο περισκοπικές κάμερες στο module του. Η Oppo ανακοίνωσε το Find X7 Ultra ως το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο στον κόσμο με δύο περισκοπικούς τηλεφακούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.