Το Double 11 είναι το μεγαλύτερο festival shopping στη Κίνα. Εορτάζεται κάθε 11 Νοεμβρίου, για αυτό και η ονομασία του. Είναι η αποκαλούμενη Singles Day (ή Bachelor’s Day). Σε αυτή, νεαροί οργανώνουν bachelor parties, όπου πολλοί αποφασίζουν να λήξουν την bachelor ζωή τους και να δεσμευθούν. Από την άλλη μεριά, η Double 11 είναι και το μεγαλύτερο 24ωρο shopping event, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν εκείνες της Black Friday και Cyber Monday.

Επομένως, είτε είσαι μόνος είτε παντρεμένος, πλούσιος ή φτωχός, είτε ζεις στη Κίνα ή δεν ξέρεις καθόλου τη κινεζική γλώσσα, το Double 11 είναι για όλους, οπουδήποτε στον κόσμο. Το GoodOffer στα πλαίσια της Double 11, κάνει προσφορές που δεν θα πιστέψεις.

  1. Αγόρασε ένα και πάρε ένα δωρεάν – Χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα

Για να γιορτάσει την ημέρα αυτή, το κατάστημα κάνει μια ειδική προσφορά. Πιο συγκεκριμένα, το Goodoffer24 θα σου προσφέρει εντελώς δωρεάν τα Windows 10 Pro ή Windows 10 Home αν αγοράσεις το Microsoft Office 2016, ή το Microsoft Office 2019. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα προϊόντα από την κορυφή της promotion σελίδας, βάσει της έκδοσης Office ή Windows που επιθυμείς, να πατήσεις το Buy Now, και αμέσως θα λάβεις τα licence keys στην email διεύθυνση.

Επίσης αποφασίσαμε να κάνουμε και μια μικρή λίστα με επιλεγμένα προϊόντα για να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία αγοράς. Αν πατήσεις πάνω θα μεταφερθείς αυτόματα στο καλάθι αγορών.

2. Πρόσθετη έκπτωση 25% σε οποιοδήποτε λογισμικό της Microsoft:

Με τη χρήση του κωδικού JGO1111” πριν το checkout θα δεις την τιμή να πέφτει σε επιλεγμένα προϊόντα. 

Το Goodoffer24 είναι ένα κατάστημα το οποίο ειδικεύεται στην πώληση κλειδιών για δημοφιλή λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 Pro/Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016/2019 και πολλά περισσότερα. Στο Goodoffer24 μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με απόλυτη ασφάλεια. Λίγο μετά την υποβολή της παραγγελίας, θα λάβεις ένα email με το product key, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις μέρες. Επιπλέον, αυτόματα με την αγορά σου έχεις εγγύηση ενός έτους. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, απλά στείλτε ένα email στο  [email protected] και θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα.

Θυμηθείτε, ότι θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το απαιτούμενο λογισμικό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Microsoft και μόνο τότε να το ενεργοποιήσετε με τα κλειδιά που θα λάβετε από το Goodoffer24.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.