Η Redmi αναμένεται να λανσάρει τα Note 12 series στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της MWC 2023. Συγκεκριμένα, περιμένουμε η κινέζικη εταιρεία να κυκλοφορήσει το Redmi Note 12 5G και το Note 12 Pro 5G.

Πριν το λανσάρισμα τους, οι συσκευές εμφανίζονται σε διάφορες πηγές πιστοποιήσεων και τα Note 12 series εντοπίστηκαν στη βάση δεδομένων HTML5test με αριθμούς μοντέλων 22111317G και 22101316G, για το απλό και το Pro αντίστοιχα.

Εκτός από τα score των επιδόσεων που έχουν σχεδόν μηδενική σημασία, οι καταχωρήσεις των Redmi Note 12 5G και Note 12 Pro 5G έδειξαν ότι και τα δύο τηλέφωνα θα τρέχουν Android 12 και όχι Android 13.

Ήδη η Xiaomi έχει δείξει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις αναβαθμίσεις και τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε να λανσάρει τηλέφωνα με παλιό OS. Ακόμα και με την υπόσχεση των τριών αναβαθμίσεων, τα Note 12 θα φτάσουν στο Android 15…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.