Η Samsung λάνσαρε, τον Ιανουάριο του 2021, τον πρώτο της Bluetooth tracker, γνωστό ως Galaxy Smart Tag. Με άλλα λόγια, έχει περάσει αρκετός καιρός από το ντεμπούτο αυτής της συσκευής. Αναρωτιόμασταν αν και πότε θα δούμε τον διάδοχο της. Φήμες και αναφορές ήθελαν την εταιρεία να λανσάρει σύντομα το Samsung Galaxy Smart Tag 2 και φαίνεται ότι με το “σύντομα” εννοούσαν τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Ο νέος Bluetooth tracker εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC και η καταχώρηση αποκαλύπτει πληθώρα πληροφοριών για τη συσκευή. Όπως αναμενόταν, το όνομα του θα είναι Galaxy Smart Tag 2. Επιπλέον, θα έχει πλήρως ανανεωμένο design. Όπως μπορείτε να δείτε, πλέον δεν είναι μία τετράγωνη συσκευή με στρογγυλεμένες γωνίες και καμπύλες ακμές. Ο επερχόμενος tracker έχει pill-shaped σχεδιασμό με ενα δακτύλιο για πιο ασφαλές κράτημα και να μπορεί να τοποθετηθεί σε αντικείμενα.

Samsung Galaxy Smart Tag 2 FCC

Δυστυχώς, η καταχώριση δεν αναφέρει τις διαστάσεις του Samsung Galaxy Smart Tag 2. Υποθέτουμε ότι θα είναι αρκετά μικρό, αλλά μάλλον μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για της διαστάσεις της συσκευής.

Από εκεί και πέρα, η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι ο Bluetooth tracker υποστηρίζει τεχνολογία ultra-wideband (UWB). Αυτό θα πρέπει να επιτρέπει πιο ακριβή παρακολούθηση με τις υποστηριζόμενες συσκευές. Η διαφορά μεταξύ της παρακολούθησης μέσω Bluetooth και της παρακολούθησης μέσω UWB είναι ότι το smart tag μπορεί να δείξει το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται και όχι απλά την τοποθεσία του.

Τις περισσότερες φορές, οι καταχωρίσεις της FCC υποδηλώνουν την επικείμενη κυκλοφορία ενός προϊόντος. Είναι πολύ πιθανό να δούμε το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Smart Tag 2 πριν από το τέλος του έτους. Ωστόσο, με την καθυστέρηση του ακριβέστερου δικτύου Find My Device της Google, είναι πιθανό η Samsung να καθυστερεί το λανσάρισμα μέχρι το 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.