Τα leaks για τα iPhone 14 είναι πάρα πολλά και όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση και κυκλοφορία τους θα πληθαίνουν, αν και συνήθως προς το τέλος παίζουν απλά των ρόλο του να επιβεβαιώνουν όσα ήδη ξέρουμε.

Μια νέα αναφορά από το ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει ότι δύο από τα επερχόμενα smartphones της αμερικανικής εταιρείας θα έχουν always-on display λειτουργία.

Αυτό το χαρακτηριστικό το ζητούν οι οπαδοί των iPhone εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο, η Apple δεν το προσφέρει – για τους δικούς της λόγους. Να τονίσουμε, ότι είναι διαθέσιμο για πάνω από μία δεκαετία σε συσκευές πολλών κατασκευαστών.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Gurman, η Apple θα προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό αποκλειστικά στα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, μετατρέποντας τα σε μία πιο πλήρη πρόταση – σε σύγκριση με τα μικρότερα και ίσως πιο οικονομικά μοντέλα της σειράς.

Μέχρι τώρα, οι αλλαγές που έχουν σημειωθεί ότι θα παρουσιάσει η Apple μεταξύ των απλών μοντέλων και των Pro είναι το διπλό punch hole έναντι του notch, ο A16 έναντι του πειραγμένου Α15, περισσότερη μνήμη RAM, και υψηλότερο refresh rate.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.